ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

Το εργοστάσιο της μέλισσας έχει δημιουργήσει για εσάς, αγνά φυτικά καλλυντικά για την καλύτερη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών σας.
Ανακαλύψτε συνθέσεις που συνδυάζουν τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας με τον αστείρευτο πλούτο της γης.
NOT TESTED ON ANIMALS

NOT TESTED ON ANIMALS

WE ARE SUSTAINABLE

WE ARE SUSTAINABLE

OUR BEE PRODUCTS

OUR BEE PRODUCTS

OUR ORGANIC OLIVEOIL

OUR ORGANIC OLIVEOIL

NATURAL INGREDIENTS

NATURAL INGREDIENTS

Who we are

Είμαστε ο Κώστας και η Νικολέτα! Ένα ζευγάρι νέων που ξεκίνησε να ασχολείται με την τέχνη της μελισσοκομίας. Ο Κώστας, μελισσοκόμος δεύτερης γενιάς της οικογένειάς του, και η Νικολέτα, μαθηματικός που την κέρδισε η αγάπη της για το χειροποιείν και τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας. Ζούμε μόνιμα στον Μανταμάδο της Λέσβου και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους θησαυρούς της φύσης. Καλωσήρθατε στο διαδικτυακό μας κατάστημα!


Our Philosophy

Εμπνευσμένοι από την φύση και εξελισσόμενοι από την επιστημονική γνώση, δημιουργήσαμε προϊόντα με φυσικά συστατικά και αγνές πρώτες ύλες. Αρχικά γιατί θέλαμε οι ίδιοι, και η οικογένειά μας, να χρησιμοποιούμε για τις ανάγκες μας φυσικά προϊόντα, αλλά και γιατί θέλαμε να γίνει γνωστό στον κόσμο, πως ο πλούτος της φύσης είναι αστείρευτος και αποτελεί την καλύτερη τροφή για την επιδερμίδα μας. Τα προιόντα μας συνοδεύονται απο υψηλής αισθητικής ανακυκλώσιμες συσκευασίες ενώ δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα κουτιά συσκευασίας επιδιώκοντας να διατηρήσουμε στο κατώτερο δυνατό, το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.


Our Philosophy
Our Treasures
Μανταμάδος και Κάπη, στα εύφορα Βορειοανατολικά τμήματα του νησιού μας, ακριβώς εκεί που το πράσινο της φύσης δένεται αρμονικά με το μπλε της θάλασσας και δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για την παραγωγή των πρώτων υλών μας.
Μέλι, κερί, πρόπολη, γύρη και βιολογικό ελαιόλαδο είναι μερικά από τα προϊόντα που ήδη παράγουμε. Έχοντας την άριστη πρώτη ύλη των μελισσιών και της γης μας, αλλά και τις πιστοποιημένες πρώτες ύλες των προμηθευτών μας, δημιουργήσαμε προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και ιδιαίτερου ύφους.


Our Quality

Η παρασκευή των προϊόντων μας γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, έχοντας πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι. Όλες οι φόρμουλές μας έχουν γνωστοποιηθεί στο ευρωπαϊκό σύστημα καταχώρησης καλλυντικών CPNP. 

Our Quality
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Επειδή τίποτα δεν ανταλλάσσεται με την ανθρώπινη επαφή, κι επειδή μας ενδιαφέρει να σας προσφέρουμε όχι απλά προϊόντα αλλά μία έκρηξη των αισθήσεων... Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στα παρακάτω σημεία πώλησης των συνεργατών μας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται και για χονδρική πώληση. Για πληροφορίες συνεργασίας επικοινωνήστε εδώ